Vi løser akutte problemer - også om aftenen og i weekenden! 86 34 18 08 40 73 18 08
86 34 18 08 40 73 18 08

Virksomhedsprofil for tømrer- og snedkerfirmaet Poulin Laursen

Familievirksomheden Tømrer- og Snedkerfirma Poulin Laursen i Ebeltoft blev grundlagt i 1927. I dag ejes den af Tømrermester Søren Poulin Laursen, som er 3. generation. Vi beskæftiger nu 3-6 medarbejdere og udfører fortsat kompetent og professionelt tømrer- og snedkerarbejde med fokus på specialopgaver som døre og vinduer, trapper, tagarbejde og diverse inventarer.

Vi påtager os entrepriser i Århus, Skagen, Sønderjylland og Sjælland men fungerer fortsat primært som et lokalt tømrer- og snedkerfirma på Mols med udgangspunkt i eget værksted, hvor vi ofte udfører opgaver i blandt andet Ebeltoft. Vi udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, offentlige institutioner, private samt erhvervsvirksomheder. Opgaverne udføres i fag- og hovedentrepriser og med tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion.

Tømrer- og Snedker Poulin Laursen er kvalitetsbevidst og bruger altid kun kvalitetsmaterialer, vi kan stå inde for. Desuden benytter vi håndværksmæssige korrekte løsninger, som holder i årevis. Vi sætter også en ære i, at detaljer og finish viser vores tilfredshed med arbejdet.

 

Kvalitet til en god pris

Vi samler på tilfredse kunder. Derfor er kommunikation og valg af løsninger en vigtig faktor i byggefasen. Vi tilbyder vores hjælp allerede i opstartsfasen, så vi finder netop de løsninger og den finish, I ønsker af projektet. For os er en fast pris en fast pris.

Desuden er vi bevidst om kundernes penge og vælger derfor økonomiske, fornuftige og holdbare løsninger – altså; mest valuta for pengene.