Vi løser akutte problemer - også om aftenen og i weekenden! 86 34 18 08 40 73 18 08
86 34 18 08 40 73 18 08

Vinduer og døre ved Ebeltoft & Mols

En stor del af boligens energitab stammer fra utidssvarende døre og vinduer, der er derfor fokus på at begrænse dette. Vi bruger derfor kun døre og vinduer fra anerkendte producenter, som er CE mærket og med energi beregning.

Vi leverer døre og vinduer fra flere forskellige producenter, så det altid er muligt at finde en løsning, der passer til kundens ønsker og behov. Vi giver gerne råd om, hvilken type der passer til huset, og hvilken energi klasse der er fornuftig i forhold til prisen. Har du specielle ønsker til huset, kan vores snedker og tømrer på Mols og i Ebeltoft hjælpe dig. 

 

80 års erfaring med vinduer og døre

Vi har i mere end 80 år varetaget byggeriprojekter i områderne omkring Ebeltoft og Mols og garanterer et solidt og stærkt samarbejde med kunden, hvor resultatet er fulgt helt til døren. Vi tilbyder fordelagtige priser og et højt serviceniveau. Uanset størrelsen af dit projekt kan vi håndtere det.

Med vores kompetence dygtige medarbejdere er du sikret arbejde af højeste kvalitet. Vi stor erfaring og ekspertise med arbejdet indenfor vinduer og døre og kan hjælpe dig med alt fra udskiftning af vinduer og døre til reparation af komponenterne. 

 

Kontakt os

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på noget arbejde, eller kunne du bare godt tænke dig lige at drøfte en given opgave, kan du altid kontakte os på tlf. 86 34 18 08 eller sende en mail til poulinlaursen@mail.dk

Vi står klar til at hjælpe dig også med tagarbejde. Hovedparten af vores kunder bor i Ebeltoft eller på Mols, men vi kører også gerne længere for at hjælpe med dit projekt.