Vi løser akutte problemer - også om aftenen og i weekenden! 86 34 18 08 40 73 18 08
86 34 18 08 40 73 18 08

Solceller ved Ebeltoft & Mols

Vi har gennem flere år monteret solceller på forskellige typer tag. Dette arbejde er udført i samarbejde med en lokal installatør, som står for salg og tilslutning til el nettet.

Vi formidler gerne kontakten til installatøren og udfører besigtigelse af tagkonstruktionen inden oplægning. Vi arbejder hovedsageligt på Mols og i Ebeltoft, men vi kører også gerne længere for at hjælpe med dine solceller. 

 

Tjen penge på solceller

Når du vælger at erhverve dine solceller hos os, får du en installatør, der sikrer dig et holdbart og sikkert resultat. Samtidig tilbyder vi fordelagtige løsninger, der hurtigt tjener sig ind igen og i perioder med meget sol kan give et overskud.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder, og igennem en god kommunikation sikrer vi, at vi i fællesskab finder frem til den optimale løsning for dig. Du kan glæde dig over et marked, der de seneste år har været i en rivende udvikling, der betyder, at der den dag i dag er meget fordelagtige priser og løsninger på dette område.

 

Solceller er fremtiden

Det er fremtidens energikilde, men allerede nu er det en økonomisk fordelagtig investering. Vi har alle årene satset på kvalitet, og det er en satsning, vores erfaringer har vist os, bedst kan betale sig for vores kunder.

Med mange kunder fra blandt andet Mols og Ebeltoft oplever vi, at folk kommer langvejs fra for at nyde godt af vores gode service, lave priser, og høje kvalitetsniveau.

Vi ser frem til at høre fra dig og gøre et stykke arbejde, der både er godt for miljøet og din pengepung!

 

Hos Tømrer- og Snedkerfirma Poulin Laursen kan vi hjælpe med alt, der har med huset at gøre. Læs evt. også om montering af vinduer og døre.